Tandarts Wijster

Tandarts WijsterTandarts Wijster

U bent op zoek naar een tandarts in de omgeving van Wijster? Wij Mondzorg Drenthe Beilen / Tandarts Wijster hebben geen wachtlijst en nemen nieuwe patiënten aan!

Wij werken in onze praktijk met de modernste technieken en materialen. Ons team van specialisten staat voor u klaar om u van een gezond en mooi gebit te voorzien. Onze professionele tandartsen werken in een team samen met gediplomeerde tandartsassistenten en preventieassistenten.

Wilt u een afspraak maken? Neem contact op met één van onze receptionisten

Het kan natuurlijk zijn dat u bang  bent voor de tandarts, ook dan zullen wij samen met u een goed en bij u passend plan maken. Samen met u kijken wij wat wij voor u kunnen betekenen en garanderen wij optimale zorg op het gebied van mondgezondheid.

Wij van Mondzorg Drenthe Beilen / Tandarts Wijster werken met ons eigen facturatie systeem, hierdoor is er voor u soms net iets meer mogelijk, wel zo fijn toch. 

Openingstijden Mondzorg Drenthe Beilen / Tandarts Wijster

De openingstijden van onze praktijk zijn als volgt:
Op werkdagen van 8:00 uur tot 17.00 uur. 
Op dinsdagavond is de praktijk geopend van 18.00 uur tot 21.00 uur.

Als de praktijk gesloten is hoort u via het antwoordapparaat wat te doen bij een spoedgeval. Houd pen en papier bij de hand. U kunt geen boodschap inspreken.

Wij nemen patiënten aan!

Mondzorg Drenthe Beilen / Tandarts Wijster neemt patiënten aan. In onze praktijk heeft u als patiënt uw eigen tandarts. Heeft u een pijnklacht dan kan het voorkomen dat uw eigen tandarts geen plaats heeft of afwezig is. U heeft dan de mogelijkheid geholpen te worden door één van onze andere tandartsen. Dit wordt van te voren met u overlegt. We proberen zoveel mogelijk om verschillende behandelingen te combineren in één afspraak, overlegt u dit met onze receptionistes.

Op zoek naar een tandarts? Neem vandaag nog contact met ons op.

  

Wilt u meer informatie?

Partners

KNMT
KRT
KRTP
ONT
NVM

Adres

Mondzorg Drenthe - Beilen
Eursingerweg 12
9411 BB Beilen

0593 - 541 950
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tandarts Plaatsen

Openingstijden

Ma:
Ma:
Di:
Di:
Wo:
Do:
Vr:
08:00 - 17:00
18:00 - 21:00
08:00 - 17:00
18:00 - 21:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00

Telefonisch bereikbaar op
werkdagen van 8:00 - 17:00