Tandarts AssenTandartsenpraktijk Assen

Assen - Drenthe. De hoofdstad van de mooie provincie Drenthe. Bent u op zoek naar een tandarts vlak bij Assen? Dan hebben wij goed nieuws voor u! Mondzorg Drenthe Beilen neemt nieuwe patiënten aan. Onze praktijk ligt op ongeveer 15 minuten rijden vanaf Assen.

In onze moderne praktijk werken we als een team om onze patienten van een gezond en mooi gebit te voorzien. Onze professionele tandartsen werken samen met gediplomeerde tandartsassistenten en preventieassistenten. En voor een afspraak kunt u terecht bij onze receptionistes die graag een afspraak met u maken. Ook kunt u met mondhygiëneproblemen bij één van onze mondhygiënistes terecht. Bent u bang voor de tandarts, ook dan zullen wij samen met u een goed en bij u passend plan maken. Samen kunnen wij u optimale zorg op het gebied van mondgezondheid garanderen. In onze praktijk werken wij met de modernste technieken en materialen waardoor we de behandelingen zo snel en pijnloos als mogelijk kunnen laten verlopen.

Openingstijden Tandarts Assen - Mondzorg Drenthe Beilen

De openingstijden van onze praktijk zijn als volgt:
Op werkdagen van 8:00 uur tot 17.00 uur. 
Op dinsdagavond is de praktijk geopend van 18.00 uur tot 21.00 uur.

Als de praktijk gesloten is hoort u via het antwoordapparaat wat te doen bij een spoedgeval. Houd pen en papier bij de hand. U kunt geen boodschap inspreken.

Wij nemen patiënten aan!

Tandarts Assen neemt patiënten aan. In onze praktijk heeft u als patiënt uw eigen tandarts. Belt u met een pijnklacht dan kan het natuurlijk een keer voorkomen dat uw eigen tandarts geen plaats heeft of afwezig is. U heeft dan de mogelijkheid geholpen te worden door één van onze andere tandartsen. Dit wordt van te voren met u overlegt. We proberen zoveel mogelijk om verschillende behandelingen te combineren in één afspraak, overlegt u dit met onze receptionistes.

Op zoek naar een tandarts? Bel vandaag nog met één van onze receptionistes.

Wilt u zich inschrijven?

of    

Wilt u meer informatie?

Partners

KNMT
KRT
KRTP
ONT
NVM

Adres

Mondzorg Drenthe - Beilen
Eursingerweg 12
9411 BB Beilen

0593 - 541 950
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tandarts Plaatsen

Openingstijden

Ma:
Ma:
Di:
Di:
Wo:
Do:
Vr:
08:00 - 17:00
18:00 - 21:00
08:00 - 17:00
18:00 - 21:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00

Telefonisch bereikbaar op
werkdagen van 8:00 - 17:00