Tandarts NooitgedachtTandarts Nooitgedacht

Tandartsenpraktijk Nooitgedacht

Veel mensen vragen zich af hoe de plaatsnaam Nooitgedacht is ontstaan. De plaats zelf is ontstaan op een plek waar ooit onherbergzame, moerasachtige heidevelden lagen, vandaar dus deze naam. Bent u op zoek naar een tandarts gelegen vlakbij Nooitgedacht? Dan hebben wij goed nieuws voor u! Mondzorg Drenthe Beilen neemt tijdelijk nieuwe patiënten aan.

Ons team zal met plezier werken aan een gezond en mooi gebit voor u. Onze professionele tandartsen werken in een team samen met gediplomeerde tandartsassistenten en preventieassistenten. U kunt voor een afspraak terecht bij onze receptionistes die graag een afspraak met u maken. Ook kunt u met mondhygiëneproblemen uiteraard bij één van onze mondhygienistes terecht. Ook wanneer u bang bent voor de tandarts zal ons team ervoor zorgen dat u zich toch comfortabel voelt. Samen kunnen wij u optimale zorg op het gebied van mondgezondheid garanderen. In onze praktijk werken wij met de modernste technieken en materialen.

Openingstijden Tandarts Nooitgedacht - Mondzorg Drenthe Beilen

Op werkdagen van 8:00 uur tot 17.00 uur. 
Op dinsdagavond is de praktijk geopend van 18.00 uur tot 21.00 uur.


Als de praktijk gesloten is hoort u via het antwoordapparaat wat te doen bij een spoedgeval. Houd pen en papier bij de hand. U kunt geen boodschap inspreken.

Wij nemen patiënten aan!

Tandarts Beilen neemt patiënten aan. In onze praktijk heeft elke patiënt zijn eigen tandarts. Belt u met een pijnklacht dan kan het voorkomen dat uw eigen tandarts geen plaats heeft of afwezig is. U heeft dan de mogelijkheid geholpen te worden door één van onze andere tandartsen. Dit wordt van te voren met u overlegt.We proberen zoveel mogelijk om verschillende behandelingen te combineren in een afspraak, overlegt u dit met onze receptionistes.

Op zoek naar een tandarts? Bel vandaag nog met één van onze receptionistes.

Wilt u zich inschrijven?

of    

Wilt u meer informatie?

Partners

KNMT
KRT
KRTP
ONT
NVM

Adres

Mondzorg Drenthe - Beilen
Eursingerweg 12
9411 BB Beilen

0593 - 541 950
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tandarts Plaatsen

Openingstijden

Ma:
Ma:
Di:
Di:
Wo:
Do:
Vr:
08:00 - 17:00
18:00 - 21:00
08:00 - 17:00
18:00 - 21:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00

Telefonisch bereikbaar op
werkdagen van 8:00 - 17:00