• IMGL2859  Marloesfotografie
  • Header Home Mmd 01

Nieuwsbrief september 2021

Beste lezer,


Dit is onze nieuwsbrief van september 2021, waarbij we graag willen beginnen met “Hartelijk dank!” te zeggen tegen u!

Wat fijn dat u afgelopen anderhalf jaar begrip heeft opgebracht voor de aanpassingen die wij door moesten voeren in onze praktijken vanwege COVID-19. We hopen de aanpassingen te verminderen nu de situatie lijkt te verbeteren.

Graag willen wij u weer op de hoogte brengen van een aantal veranderingen in onze praktijken.

Veel leesplezier!

Voorstellen nieuwe behandelaars

Onze praktijken zijn nog steeds aan het groeien en dat heeft tot gevolg dat er nieuwe mensen bij ons op de werkvloer te zien zijn. Een tweetal tandarts-medewerksters versterkt sinds kort ons team, te weten Marle Leusink en Carolien van Dellen. Zij zijn beide jonge gemotiveerde tandartsen die erg veel zin hebben om in onze mooie praktijken te komen werken. Daarnaast zal mondhygiëniste Lisanne Vink binnenkort bij ons beginnen.

Verbouwing Beilen

Nieuwe aanwas van medewerkers heeft in ons geval tot gevolg dat er in Beilen binnenkort een verbouwing plaats gaat vinden. Zo worden er een paar nieuwe behandelkamers gecreëerd. Omdat stilstand achteruitgang is, pakken we tevens onze verouderde sterilisatiekeuken aan, wordt de vloer vervangen en krijgt de receptie een kleine facelift.
Een verbouwing houdt in dat er wellicht wat overlast gaat komen vanaf medio november. We zullen proberen u daar zo weinig mogelijk hinder van te laten ondervinden.

Nieuw systeem van aanmelding

Om mee te gaan met de moderne tijd gaan we ook beginnen met een contactloos aanmeldsysteem. Er zal een scanapparaat bij de ingang van de praktijken komen waar u zich aan kan melden. Dit doet u door eenvoudigweg de QR-code te scannen, die aan uw afspraak gekoppeld wordt. Als u dit te ingewikkeld of onhandig vindt, wees dan altijd welkom om u bij de receptioniste aan te melden (dit geldt voor de praktijken in Beilen en Meppel; op Erica mag u dan gewoon plaatsnemen in de wachtkamer).

De factuur van onze praktijk wordt vernieuwd!

Het facturatiesysteem van Mondzorg Drenthe gaat veranderen. De gedachte hierachter is dat we een klantvriendelijker programma, namelijk Payt, willen aanbieden.

Hoe ziet dit eruit:

  • Onze facturen ontvangt u digitaal via email, direct van onze eigen praktijk;
  • Al onze facturen zijn eenvoudig terug te vinden in uw persoonlijke digitale omgeving;
  • U kunt de facturen snel en makkelijk betalen via iDeal;
  • Al uw persoonlijke gegevens staan in een streng beveiligde omgeving;
  • Hebben wij nog geen of een oud emailadres van u? Geeft dit dan door bij de receptie;
  • Vragen over de factuur kunt u stellen via email of uw online omgeving. Vragen over de verzekering stelt u direct bij de verzekeraar.

Natuurlijk blijft u wel zelf verantwoordelijk voor de juiste betaling van uw behandelingen.

Vindt u de digitale afhandeling van facturatie niet fijn of niet handig, dan bestaat nog steeds de mogelijkheid om de facturen per post te ontvangen. Ook is het mogelijk om de factuur meteen na de behandeling mee te krijgen, dit vraagt u aan uw behandelaar. Hij of zij zal de factuur direct voor u maken.

Heel wat veranderingen, en naar wij hopen verbeteringen, staan er op stapel! Hiermee hopen we onze dienstverlening nog optimaler te krijgen.

Hartelijke groet,

Team Mondzorg Drenthe

Partners

KNMT
KRT
KRTP
ONT
NVM

Adres

Mondzorg Drenthe - Beilen
Eursingerweg 12
9411 BB Beilen

0593 - 541 950
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tandarts Plaatsen

Openingstijden

Ma:
Ma:
Di:
Di:
Wo:
Do:
Vr:
08:00 - 17:00
18:00 - 21:00
08:00 - 17:00
18:00 - 21:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00

Telefonisch bereikbaar op
werkdagen van 8:00 - 17:00