• IMGL2859  Marloesfotografie
  • Header Home Mmd 01

Nieuwsbrief juli 2020

Geachte lezer,

Dit is de nieuwsbrief van juli 2020, met de laatste stand van zaken rondom Corona, beschikbaarheid van Tim Rolink en ander nieuws.

Corona maatregelen

Nu de eerste piek van de coronacrisis voorbij lijkt te zijn, kunnen we vermelden dat onze zorgverlening weer grotendeels hervat is. Een deel van de extra veiligheidsmaatregelen is versoepeld. Echter een groot deel van de maatregelen zal voorlopig van kracht blijven om uw veiligheid te kunnen waarborgen.

U wordt voorlopig nog verzocht om alleen te komen naar uw afspraak, tenzij het gaat om begeleiding van kleine kinderen of hulpbehoevenden. Bij orthodontische afspraken kunnen geen ouders mee, alleen bij een eerste consult, plan bespreken of indien dit gevraagd wordt door de orthodontist.

Ook zult u een gezondheidscheck krijgen digitaal via uw afspraakherinnering in de e-mail en bij binnenkomst.

Tevens zal u binnenkomst in de praktijk worden verzocht uw handen te desinfecteren en daarna niets meer aan te raken.

Tim Rolink

Tim Rolink is tandprotheticus binnen Mondzorg Drenthe. Hij is één van de drijvende krachten binnen ons bedrijf. Hij werkt altijd met veel passie en 120% inzet voor zijn vak. Allemaal om het voor zijn patiënten, maar ook collega’s, zo aangenaam mogelijk te maken.

Dit alles had hij niet kunnen doen als hij niet net zo’n gepassioneerde vrouw had die er voor zorgde dat thuis alles op rolletjes loopt. Hij heeft wel eens een dagje met haar geruild, maar was toen heel blij dat hij weer naar zijn werk kon.

Nu is er bij zijn vrouw iets ontdekt waardoor zij even haar passie niet mag uitvoeren, ze heeft namelijk borstkanker. Tim heeft nu besloten om er de komende tijd voor haar te zijn zodat zij deze ziekte kan overwinnen en zich niet druk hoeft te maken over randzaken.

Daarom zal Tim Rolink voorlopig veel minder beschikbaar zijn in de praktijk. 

Tim aan het woord:

“Ik wil graag zeggen dat we heel strijdbaar zijn en dat we er doorheen gaan komen, alleen is de weg naar genezing een lange.

Statistieken wijzen uit dat 85% van de mensen volledig geneest van borstkanker en wij maken daar 86% van.

Ik hoop op jullie begrip en hoop jullie binnenkort weer te mogen helpen in onze praktijk.”

Groet,

Tim Rolink

Babyboom bij Mondzorg Drenthe

Drie van onze tandartsen hebben in juni een kindje gekregen.

Bart de Jong heeft een dochter gekregen en ze heet Ellie, Tom van Haagen een zoon genaamd Brent en Marike Vriesema een dochter genaamd Jette. Ze zijn alle drie dolgelukkig met hun nieuwe aanwinst.

Marike Vriesema gaat begin september haar werkzaamheden weer hervatten na haar verlof. Zij zal eerst één dag in Meppel gaan werken en één dag in Beilen. Hierdoor is het mogelijk dat er wijzigingen komen in afspraken.

Tot slot

De achterstand die we hebben opgelopen door het coronavirus, hebben we helaas niet helemaal kunnen wegwerken op de zaterdagen die wij extra hebben gewerkt. Vanaf september zullen wij daarom met een klein team ook op maandagavond in Beilen voor u beschikbaar zijn. Hierdoor kunnen we nog wat achterstand inhalen.

Is er geen contact met u opgenomen of heeft u geen brief ontvangen voor de gemiste afspraak tijdens corona dan mag u altijd contact met ons opnemen. De controle oproepen voor april en mei zijn recentelijk verzonden.

Wij bedanken u voor uw begrip tijdens de sluiting in coronatijd.

Team Mondzorg Drenthe

Partners

KNMT
KRT
KRTP
ONT
NVM

Adres

Mondzorg Drenthe - Beilen
Eursingerweg 12
9411 BB Beilen

0593 - 541 950
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tandarts Plaatsen

Openingstijden

Ma:
Ma:
Di:
Di:
Wo:
Do:
Vr:
08:00 - 17:00
18:00 - 21:00
08:00 - 17:00
18:00 - 21:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00

Telefonisch bereikbaar op
werkdagen van 8:00 - 17:00