• IMGL2859 Marloesfotografie
 • Header Home Mmd 01

Nieuwsbrief januari 2019

Geachte lezer,

Hierbij ontvangt u de eerste nieuwsbrief van 2019, waarbij wij allereerst van de gelegenheid gebruik willen maken u een gezond en schitterend 2019 toe te wensen!
Graag brengen wij u middels deze nieuwsbrief op de hoogte van een aantal veranderingen binnen Mondzorg Drenthe.
Binnen de facturatie vindt er een verandering plaats die voor u van belang is. Verder vertellen we in de eerste nieuwsbrief van dit jaar meer over de drie locaties waar onze mederwerkers van Mondzorg Drenthe werkzaam zijn.


Facturatie

Een belangrijke verandering is de facturatie.
Ook dit jaar ontvangt u uw factuur digitaal. Via een beveiligde website kunt u uw factuur inzien en betalen. U kunt inloggen door uw postcode, huisnummer en geboortedatum van de behandelde persoon (bijvoorbeeld 01-01-2001, denk hierbij ook aan de streepjes) in te vullen. Om uw identiteit vast te kunnen stellen komt er in 2019 nog een extra inlogstap bij, te weten de SMS-code middels uw mobiele telefoon.

Het inzien en betalen van een factuur gaat nu als volgt:

 1. Ontvangen van mail met link naar factuur;
 2. Klik op de link;
 3. Inloggen en openen van de factuur door het invullen van;
  a. Uw postcode, huisnummer en geboortedatum (bijvoorbeeld 01-01-2001)
  b. De sms-code die u via uw mobiele telefoon hebt ontvangen;
 4. Factuur openen als pdf, doorsturen naar verzekering;
 5. Betaling, meestal binnen veertien dagen door uw verzekering. Let wel: dit is vaak niet het totaal aan ons verschuldigde bedrag. De hoogte van het bedrag is natuurlijk afhankelijk van uw afgesloten tandartsverzekering;
  Uw betaling, binnen dertig dagen, aan Mondzorg Drenthe. Het totaal verschuldigde bedrag dat op de factuur staat dient u aan ons over te maken. U kunt gebruik maken van betaling via iDeal, als u bent ingelogd. Hiermee verhogen wij het betalingsgemak. Via een tussenrekening wordt uw betaling aan ons doorgestort.

Als u geen tandartsverzekering heeft betaalt u binnen dertig dagen, rechtstreeks aan ons.
Om deze methode op de juiste manier door te kunnen voeren is het van belang dat uw mobiele nummer en email adres bij ons bekend is. Wij vragen u om het mobiele nummer waar u de SMS-code op wilt ontvangen door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld hierbij, ter controle, uw geboortedatum en het mailadres waar u de factuur op wilt ontvangen.
In de meeste gevallen hebben wij één emailadres en één mobiel telefoonnummer per debiteur. Mocht u anders wensen, dan kunt u dit per mail aan ons doorgeven.
Indien u de factuur graag per post wilt ontvangen is dit uiteraard mogelijk. Na ontvangst van de facturatiemail mag u deze beantwoorden met verzoek graag per post of door een telefoontje aan ons. Wij sturen de factuur dan naar u toe.
Mocht u ervoor kiezen om geen digitaal factuur te willen ontvangen dan zal u mailadres uit uw persoonsdossier verwijderd worden. Doordat de facturering is gekoppeld aan uw mailadres, zal u bij het verwijderen van dit adres via de mail ook geen nieuwsbrief of overige berichten meer van ons ontvangen.

Zijn er na aanleiding van dit bericht vragen kunt u ons te allen tijde bereiken op 0593-541512. Onze administratief medewerksters helpen u graag verder.

 

Prothese voorzieningen declareren bij uw zorgverzekering
Wilt u graag een nieuwe prothese of een prothese op implantaten? Wij bieden een kosteloos adviesgesprek met de tandprotheticus. Samen met u wordt er gekeken naar de best mogelijke oplossing voor uw gebit. 
Een verandering binnen de prothese voorzieningen is dat er niet met elke zorgverzekeraar een contract is. Dat houdt natuurlijk niet in dat we u niet kunnen helpen. Integendeel, de tandprothetische afdeling staat juist voor u klaar.

 
Mondzorg Drenthe Beilen, Erica en Meppel
Na het vertrek van de tandartsen Van Asselt, Van der Zee en Van Zanten in 2018 hebben we inmiddels drie vervangende tandartsen werkzaam binnen Mondzorg Drenthe.

Locatie Beilen
Het team in Beilen bestaat uit;
Tandartsen: Tom van Haagen, Bart de Jong, Marion Smulders-Ornée,
Marleen Schuurhuis, Vera Verploegen, Thomas Mak, Jasper ten Bos,
Jesse Starrenburg, Marike Vriesema
Tandprotheticus: Tim Rolink
Orthodontist: Marit Harms
Mondhygiënisten: Debbie Renkema, Sanne Nijveen en Esmee Boor

Locatie Erica
Het team in Erica bestaat uit;
Tandartsen: Tom van Haagen (ook tandarts voor orthodontie),
Marion Smulders-Ornée, Vera Verploegen
Tandprotheticus: Tim Rolink
Mondhygiënistes: Sanne Nijveen

Locatie Meppel
Het team in Meppel bestaat uit;
Tandartsen: Bart de Jong, Marleen Schuurhuis, Jasper ten bos
Tandprotheticus: Tim Rolink
Mondhygiënistes: Sanne Nijveen, Esmee Boor

De drie praktijken zijn vijf dagen in de week bereikbaar van 08.00 – 17.00 uur.

Partners

KNMT
KRT
KRTP
ONT
NVM

Adres

Mondzorg Drenthe - Beilen
Eursingerweg 12
9411 BB Beilen

0593 - 541 950
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tandarts Plaatsen

Openingstijden

Ma:
Ma:
Di:
Di:
Wo:
Do:
Vr:
08:00 - 17:00
18:00 - 21:00
08:00 - 17:00
18:00 - 21:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00

Telefonisch bereikbaar op
werkdagen van 8:00 - 17:00