• info slider 1
  • info slider 2
  • IMGL2779  Marloesfotografie

Tarieven en nota

In Nederland stelt de overheid de tarieven vast voor tandartsen en orthodontie.

De Tandartstarieven kunt u pdfHIER nalezen. Voor orthodontie klikt u pdfHIER.

Toeslag voor de meerkosten i.v.m. corona

Samen met de zorgverzekeraars heeft de NZa besloten dat het vanaf 1 augustus 2020 mogelijk is om de extra kosten die door de corona-uitbraak zijn ontstaan, te vergoeden. Deze toeslag van € 4,26 is een tegemoetkoming in de kosten die samenhangen met de zorg van onze patiënten, zoals triage en (extra) persoonlijke beschermingsmiddelen.
U vindt de toeslag terug op uw nota met de code C88 (bij tandheelkundige zorg) of F902 (bij een orthodontische behandeling).
De toeslag met code C88 wordt voor kinderen tot 18 jaar vergoed vanuit de basisverzekering. Heeft u een aanvullende tandartsverzekering? Dan wordt de toeslag in sommige gevallen vergoed door de zorgverzekeraar. Hierover kunt u het beste contact opnemen met uw zorgverzekeraar. De toeslag met code F902 wordt alleen vergoed als u een aanvullende verzekering heeft met een module orthodontie.

Uw rekening

Op uw factuur staan alle prestaties die zijn uitgevoerd tijdens een behandeling. Aan deze prestaties is een code toegekend met het daarbij door de overheid vastgestelde tarief. Na de behandeling ontvangt de rekening digitaal via ons beveiligd portaal of als u dit wenst en op aanvraag per post. Deze nota dient u zelf ik bij uw zorgverzekeraar, indien u voor tandheelkunde verzekerd bent.

Ter verificatie vragen wij bij het inloggen u om uw postcode, huisnummer en geboortedatum. In de nabije toekost zal als extra veiligheid ook uw 06 nummer nodig zijn om per sms een inlogcode te sturen. U kunt de nota per iDeal betalen, het bedrag wordt dan eerst op een tussenrekening van iDeal gestort.

Op tijd betalen

Wij hanteren een betalingstermijn van 30 dagen. Daarna ontvangt u van ons een betalingsherinnering. Ook deze ontvangt u digitaal via ons portaal, indien geen email adres bekend is per post. Blijft dan alsnog de betaling uit dan schakelen wij een incassobureau in. De bijkomende kosten hiervan komen voor uw rekening. Bij vragen of onduidelijkheden kunt u contact opnemen met onze administratie.

Is er sprake van een conflict m.b.t. de betaling van nota's dan zullen wij alleen nog acute pijnklachten behandelen tegen contante betaling.

U kunt hier de volledige betalingsvoorwaarden nalezen

Partners

KNMT
KRT
KRTP
ONT
NVM
NVvo

Adres

Mondzorg Drenthe - Beilen
Eursingerweg 12
9411 BB Beilen

0593 - 541 950
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tandarts Plaatsen

Openingstijden

Ma:
Ma:
Di:
Di:
Wo:
Do:
Vr:
08:00 - 17:00
18:00 - 21:00
08:00 - 17:00
18:00 - 21:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00

Telefonisch bereikbaar op
werkdagen van 8:00 - 17:00

/* */